HWwonen

Pinksterbloemstraat 32

3286VJ KLAASWAAL

Reageren

Te huur in Klaaswaal

Per half december hebben wij in Klaaswaal dit leuke appartement te huur. Gelegen op de 1e etage en met lift bereikbaar.

De keuken wordt gerenoveerd door HW Wonen, keukenblad van 1,80 meter met 3 onder- en 3 bovenkastjes met een gas– en een perilex aansluiting (elektrisch koken).
Badkamer inclusief toilet worden gerenoveerd. 
Halve maantjes op trap en vloerbedekking op zolder ter overname (in overleg).

Plus winkel en winkelstraat (centrum) Klaaswaal zijn op loopafstand.
Mooie wandel- en fietsroutes in de gehele Hoeksche Waard.

Let op: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond, deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn.

Belangrijke informatie

Als u reageert op ons sociale woningaanbod moet u in het bezit zijn van uw inkomensgegevens zoals genoemd in onze spelregels. Dit geldt ook als u in het laatste belastingjaar geen inkomsten had. Deze gegevens moet u direct aan ons kunnen overleggen als u een woning van ons krijgt aangeboden. Kunt u dit niet? Dan bieden wij de woning aan de volgende kandidaat aan en krijgt u een sanctie opgelegd. Bent u nog niet in het bezit van uw meest recente inkomensgegevens over het laatst afgeronde belastingjaar? Vraag deze dan op bij de belastingdienst.

Indexering inkomen

Het is voor u belangrijk dat u weet hoe uw inkomen berekend wordt. Op uw definitieve belastingaanslag of verklaring geregistreerd inkomen staat uw inkomen over het laatst afgeronde belastingjaar. Om uw actuele inkomen te berekenen vindt er een zogenaamde indexering plaats. Uw inkomen wordt met een bepaald percentage verhoogd. Dit zijn wettelijk vastgestelde percentages.

  • Is voor u het laatst afgeronde belastingjaar 2019? Dan geldt dat wij uw inkomen met 1,0523 vermenigvuldigen.
  • Is voor u het laatst afgeronde belastingjaar 2020? Dan geldt dat wij uw inkomen met 1,0248 vermenigvuldigen.

Het is dus mogelijk dat u volgens uw belastingaanslag of verklaring geregistreerd inkomen onder de inkomensgrens voor een woning valt, maar na de indexering niet. Wilt u voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan? In Mijn HW Wonen kunt u uw inkomen heel eenvoudig aanpassen. Vermenigvuldig uw inkomen over 2019 met 1,0523 of 2020 met 1,0248. En geef dit bedrag als inkomen op. Zo weet u zeker dat u passend reageert.

Meer informatie vindt u ook terug in onze spelregels.

147002
17-12-2021
HW Wonen
€ 583,10 p/m
€ 563,00 p/m
€ 20,10 p/m
€ 582,30 p/m
Appartement
18
1e etage met lift
42.38 m2
1
2
19.24 m2
12.12 m2
Energielabel D
2
Zie passend toewijzen