HWwonen

Ben jij de klantgerichte opzichter?

18 november 2021

Wat is voor jou welkom thuis? Een warme omgeving, rust en gezelligheid, een plek waar jij jezelf kunt zijn. Dat is waar wij ons als organisatie dagelijks voor inzetten. Van een huis een thuis maken voor mensen die het juist zo hard nodig hebben. Als opzichter ben jij hierbij onmisbaar. Maken wij binnenkort kennis?

Dit wordt jouw rol in onze organisatie

 • Je houdt toezicht op o.a. de naleving van uitvoeringsplanningen, algemene ruimten, leefbaarheid in de wijken en op kwaliteit en voortgang werkzaamheden.
 • Je informeert en adviseert bewoners op technisch gebied en treedt op als aanspreekpunt voor aannemers, huurders en andere stakeholders.
 • Je bereidt werkzaamheden voor en houdt toezicht in het kader van klachtenonderhoud, planmatig onderhoud en badkamer-, toilet en keukenvervangingen.
 • Samen met de aannemer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken tijdens de uitvoering van grootonderhoudsprojecten.
 • Je signaleert, rapporteert en levert input m.b.t. overlast en ontwikkelingen vanuit dagelijks beheer
 • Je beoordeelt onderhoudsklachten, ZAV aanvragen en bereidt verbeteringen en aanpassingen voor en besteedt aan.
 • Je voert conditiemetingen uit en adviseert aan de hand van de uitkomsten in het kader van de meerjarenonderhoudsplanning.
 • Je verricht schouwingen in het kader van de onderhoudsplanning en adviseert over de uit te voeren werkzaamheden.
 • Je adviseert over de uitwerking van het programma van eisen bij projecten voor technisch beheer, woningaanpassingen (inclusief beoordeling daarvan) en energiebesparende maatregelen.
 • Je levert een bijdrage aan de meerjarenonderhoudsplanning en het strategisch voorraadbeleid.
 • Je bewaakt de budgetten en geeft input voor de verschillende rapportages.
 • Je legt wijzigingen vast in de cartotheek.


Procesgericht in dorpskernen en buurtschappen
Momenteel werken we in wijkteams. In 2022 maken we de omslag naar procesgericht werken in verschillende vakgroepen. Daarbij worden we ondersteund door onze nieuwe ERP-systeem. 

Als organisatie blijven we werken vanuit een aanpak gericht op dorpskernen en buurtschappen. Een aanpak waarbij de huurder én zijn omgeving centraal staan. Bij deze aanpak is samenwerking het sleutelwoord. Wij werken intensief samen met andere partners, bijvoorbeeld de gemeente Hoeksche Waard en zorgpartners. Als daar behoefte aan is zijn wij initiator van de kerngerichte aanpak.

Dit is wat wij van je vragen om jouw rol goed uit te voeren
Jij hebt een MBO niveau 4 denk- en werkniveau in een technische richting. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een relevante functie en presenteer jezelf op een energieke en vastberaden manier. Jij staat open voor inbreng van anderen. Ook ben je bereid om opleidingen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied en mee te groeien in de organisatie.

Dit is wat wij jou bieden
Thuis op je werk bij onze woningcorporatie in de Hoeksche Waard. Bij ons voelt het als thuis als jij jouw eigen werk goed kunt organiseren, samen kunt werken met collega’s vanuit verschillende teams en disciplines en vooral als jij je prettig “thuis” voelt.
Wij geloven in onze proces gerichte organisatie waarin jij vanuit jouw eigen kracht een bijdrage levert. Op deze manier werken wij met zo’n 100 medewerkers aan één doel: betaalbare prettige huisvesting voor mensen met een kleine portemonnee. In ons werk hebben wij oog voor het milieu, werken wij met veel verschillende partijen samen en staan wij open voor veranderingen.

Als jij de kwaliteiten hebt
Bieden wij jou naast een goed salaris (salarisschaal H van de CAO voor Woningcorporaties, van min. € 3.230,- tot max. € 3.979,-), een uitdagende werkweek van 36 uur, voldoende vrije tijd in verlofdagen, eind van het jaar een leuke bonus en alle ruimte om je zowel in jouw vakgebied als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er goed voor je gezorgd wordt: van vers fruit tot sportieve activiteiten. Zowel op afstand als op kantoor. Dat is bij ons ‘thuis’ heel normaal.

Kom maar op met je CV en solliciteer!
Verras ons en laat ons weten waarom jij dé kandidaat bent voor deze uitdagende functie. Mail jouw motivatie en CV voor 8 december 2021 naar teamp&o@hwwonen.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw reactie.

Vragen over deze vacature
Neem contact op met Jolanda van der Vijver, wijkmanager, 06-126 356 29 of Stefan Havelaar, coördinator Vastgoedbeheer, 06-121 145 28. Een ontwikkel-assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.