HWwonen

De digitale versie lees je hier

13 november 2019

Een warm onthaal

Deze periode van het jaar vraagt om gezelligheid en warmte. En hoe lekker is het om in je eigen huis op een stoel of bank te gaan zitten en de nieuwe editie van ons ThuisMagazine te lezen?

Vele verhalen van, door en voor onze huurders
Voor deze editie ging onze directeur-bestuurder Paul de Bruijn in gesprek met meneer Van der Hoeven. Hij woont al ruim 61 jaar in één van onze huurwoningen. Hoe bijzonder is dat? En ook spraken wij met de heer en mevrouw Broeks. Zij kregen te maken met een onderhouds-/verbeterproject in en aan hun woning. Op bladzijde 12 lees je hun ervaringen. En maak ook kennis met Erik de Vroedt. Op zijn huurwoning werden kosteloos zonnepanelen gelegd. Wat vindt hij hier eigenlijk van?

Maar natuurlijk veel meer....
Zo lees je alles over ons lezersonderzoek en misschien zie je de resultaten hiervan zelfs al terug in deze editie. Ook vind je in deze editie een duurzaamheidsspecial met handige tips en natuurlijk de gebruikelijke weetjes. En niet te vergeten een puzzel voor bij de koffie.

Het magazine is voor iedereen
Onze huurders ontvangen het magazine in gedrukte vorm op de deurmat. Geïnteresseerd in de digitale versie? Klik dan hier.