HWwonen

Seniorenwoningen te huur

25 juli 2019

In de kernen Westmaas, Heinenoord en Puttershoek starten wij binnenkort met de bouw van enkele seniorenwoningen.

In september beginnen we met het toewijzen van de huurwoningen. Deze duurzame woningen worden 'Nul op de meter' (NOM) en gasloos gebouwd.
Voor de woningen geldt een minimum leeftijd van 55 jaar. Afhankelijk van inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. U kunt reageren op de woningen zodra deze op onze website te huur aangeboden worden (verwachting is september).

De woningen zijn zogenaamde levensloopbestendige woningen d.w.z. woonkamer/keuken, toilet, badkamer met tweede toilet en één slaapkamer op de begane grond. Daarnaast hebben de woningen een vaste trap naar de zolderkamer en een tuin met berging.

HW Wonen realiseert met dit nieuwbouwproject 63 grondgebonden seniorenwoningen in de huursector.

Het plan is ontwikkeld door architectenbureau Born BV BNA en wordt gebouwd door Kroon & de Koning BV.


Huurprijzen
De huurprijzen van de woningen liggen onder de huurtoeslaggrens, tussen € 607,- en € 720,- per maand. Wilt u weten op welke senioren huurwoning u kunt reageren? Kijk hier voor aanvullende informatie.
 

Toekomstige huurders
HW Wonen start in september met de toewijzing van de huurwoningen. Dit doen wij om de toekomstige huurders de gelegenheid te geven om nog tijdens de bouw keuzes te maken voor de uitvoering van hun woning (opties). De optielijst wordt door HW Wonen opgesteld. Het daadwerkelijk inschrijven voor de woningen kan door te reageren op de advertentie op de website www.hwwonen.nl/aanbodoverzicht (vanaf september).

Let wel! Een aantal woningen wordt eerst aangeboden aan herhuisvestingskandidaten van HW Wonen waarvan de woning op korte termijn gesloopt wordt.
 

Toewijzingscriteria
De toewijzing wordt bepaald door HW Wonen. Zie hiervoor onze website https://hwwonen.nl/despelregels.

Op https://hwwonen.nl/onze-projecten/nieuwbouw vindt u de artist impressions van de woningen en de laatste updates. Hier vindt u ook de verhuurbrochures met daarin meer informatie over de woningen.