HWwonen

De Open Waard opent haar hart

22 juli 2019

Op zaterdag 28 september organiseren HW Wonen, gemeente Hoeksche Waard, Alerimus en de ondernemers een wijkfeest op het wijckplein. Alle ondernemers en organisaties zijn in hun nieuwe pand aan het werk. Dat vieren we graag samen met u.

Vieren doen we samen
Het vernieuwde wijckplein in Zoomwijck wordt een plek waar mensen kunnen winkelen, elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten georganiseerd worden. Maar vooral ook een plein waar omwonenden zelf invulling aan kunnen geven en activiteiten kunnen organiseren. Kortom, het ‘Hart voor de wijk’. Dit hart openen we graag met de bewoners van Zoomwijck. De hele dag vinden er verschillende activiteiten plaats van een nazomermarkt, bingo, Rad van Avontuur, dansdemonstratie, workshops, tekenwedstrijd en graffitiwedstrijd tot een kindervrijmarkt. Om 11.00 uur vindt de feestelijke openingshandeling plaats. Kom gezellig langs!

Kindervrijmarkt en nazomermarkt
Op de kindervrijmarkt kunnen kinderen hun spulletjes verkopen. Zij kunnen een plekje voor hun kleedje reserveren via hartvoordewijk@hwwonen.nl.

Nazomermarkt
Op de nazomermarkt worden spullen verkocht, die gedoneerd zijn door anderen. De opbrengst gaat naar activiteiten voor het wijckplein en het zorggebouw. Heeft u thuis nog mooie spullen voor verkoop? Doneer deze dan aan Alerimus. Neem contact op met malbers@alerimus.nl. Spullen inleveren kan vanaf 12 augustus bij Molenaar 17 (tussen 12.00 en 14.00 uur).

Graffitiwedstrijd
Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Creatief en dol op graffiti? Dan is dit je kans. Doe mee aan onze graffitiwedstrijd. Ben je de winnaar? Dan mag je op 28 september tijdens het wijkfeest van de Open Waard aan de slag met jouw kunstwerk, onder begeleiding van echt graffiti artists. Doe mee en lever jouw tekening in voor 18 september in via Hartvoordewijk@hwwonen.nl. Lees meer over de wedstrijd.

Waar en wanneer?
Het feest vindt plaats op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur op het wijckplein, Zoomwijckplein in Oud-Beijerland.