HWwonen

Het gemak van uw digitale brievenbus

06 maart 2019

Weet u dat u veel zaken met ons 24 uur per dag, 7 dagen per week online kunt regelen? Dat gaat heel eenvoudig via uw persoonlijke Mijn HW Wonen account.

Ontdek ook het gemak
Het is namelijk mogelijk om post van ons digitaal te ontvangen. Heel simpel in uw digitale brievenbus. Het enige dat u daarvoor nodig hebt is een Mijn HW Wonen account. Nog geen account? Regel het vóór 15 maart en u ontvangt de jaarlijkse huurverhogingsbrief en eventuele afrekening servicekosten digitaal. U ontvangt deze brief dan niet meer op de deurmat. Daarnaast kunt u ervan op aan dat wij de komende tijde meer correspondentie digitaal beschikbaar stellen. Denk aan brieven over het onderhoud aan uw woning en reacties op uw persoonlijke vragen.
* Reageert u niet? U ontvangt uw huurverhogingsbrief en eventuele afrekening servicekosten dan vóór 1 mei op uw deurmat.

De voordelen
› De post is voor u eerder beschikbaar dan schriftelijke informatie.
› Al uw informatie staat overzichtelijk bij elkaar.
› In de toekomst krijgt u steeds meer correspondentie in uw digitale brievenbus.
› Op deze manier besparen wij samen ook het milieu.

Uw persoonlijke account
Ga naar: hwwonen.nl/registreren. Hebt u vragen over het aanmaken van het account? Neem gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar ksc@hwwonen.nl of te bellen naar (0186) 899 899.