HWwonen

Workshop 'Slimmer met geld'

17 mei 2018

Kom en ontdek op welke manier u geld kunt besparen.

Samen met de Rabobank, de vijf gemeenten, Humanitas, Welzijn & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) en Welzijn Hoeksche Waard maakten wij afspraken om schulden te bij onze relaties en klanten te voorkomen. De Rabobank organiseert op 27 juni een interessante en leerzame workshop voor iedereen die interesse heeft.  Klant of geen klant. Geheel kosteloos. Hieronder leest u meer over deze workshop.

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Wist u dat u maandelijks geld kunt besparen? Bijvoorbeeld op uw telefoonrekening of uw televisie- en internetabonnement. Vaak worden deze vaste lasten automatisch afgeschreven zonder dat u erbij stilstaat. Zonde, want misschien betaalt u namelijk wel te veel. Kom naar de workshop 'Slimmer met geld' en ontdek op welke manier u kunt besparen.

Workshop met Eef van Opdorp

Tijdens de workshop op 27 juni gaat u samen met budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het programma ‘Uitstel van executie’, aan de slag. Ze helpt u om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven en geeft u praktische bespaartips. Zo kunt u dat geld straks opzij zetten voor uw reservepotje.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de workshop met Eef van Opdorp? U kunt zich tot en met 15 juni aanmelden via deze link.
Eef van Opdorp en de medewerkers van de Rabobank ontvangen u graag op woensdagavond 27 juni vanaf 19.30 uur
in het kantoor van de Rabobank in Heinenoord.