HWwonen

Kyffhoeck 29

Oud-Beijerland

Wordt dit uw volgende woning?

In Oud Beijerland, gunstig gelegen bij het dorpsscentrum en haven, hebben wij per half augustus deze mooie grote eengezinswoning te huur. De woning is zeer ruim van opzet, bij aankomst treft u al de grote voortuin aan.

Bij binnenkomst hebt u links direct het mooi gerenoveerde toilet. Direct naast het toilet vindt u de trap naar de 1e verdieping toe. Doorgaand in de entree hal loopt u de woonkamer in welke in een Z – vorm is. Het is een ruime zonnige kamer. In het eetgedeelte is de toegangsdeur naar de ruime afgesloten keuken, via de keuken kunt u naar de ook zeer ruime achtertuin met vaste berging toe.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en de badkamer, deze is ook zeer ruim van opzet met een 2e toilet op deze verdieping. Naast de badkamer is de trap naar de zolder etage waar ook mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer, op deze zolderetage bevinden de CV installatie zich ook.

De huidige huurders hebben door de gehele woning heen vloeren ter overname. Verder bieden zij div. rolgordijnen door de gehele woning en de uitbreiding van de keuken aan.

Voldoet u aan het inkomen? Reageer dan nu en zorg ervoor dat u alle gevraagde gegevens beschikbaar hebt.

Let op! Reageren op deze wonng kan vanaf 4 personen!

Toewijzingscriteria

•    Huurperiode voor minimaal 1 jaar
•    Inkomen vanaf € 49.470,00
•    Een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure
•    Huurtoeslag niet mogelijk
•    Leeftijd vanaf 18 jaar
•    De toewijzing wordt bepaald door HW Wonen

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond, deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn. De verhuurdatum is onder voorbehoud.

Let op; Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen  (VGI) (2019/2020). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2019/2020).

Reageer

Huurprijs

€ 954 p.m.

Woningtype

Eengezinswoning

Oppervlakte totaal

96,75m2

Doelgroep

vanaf 4 personen - inkomen € 49.470

Overige kosten

€ 0.30 servicekosten

Beschikbaar

per half augustus