HWwonen

Schoener 9 (in optie)

Oud-Beijerland

Eengezinswoning te huur in de Zoomwijk

Per 1e week mei heeft HW Wonen deze prachtig ruime hoek eengezinswoning te huur.

De woning heeft een leuke voortuin waar je heerlijk kunt zitten. De vaste berging bevindt zich aan de voorkant van de woning.

Via de entree kom je in de hal waar je het vaste toilet hebt, de trap naar boven en de ingang naar de woonkamer met open keuken. De woonkamer is ruim en licht van opzet en hier kun je ook aan de achtertuin betreden. De keuken is open aan de woonkamer.

Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers te vinden en de badkamer. Via de 2e vaste trap ga je naar de ruime zolder waar ook nog een slaapkamer is. Toilet, badkamer en keuken zijn in 2013 gerenoveerd.

De huidige huurder biedt diverse zaken waaronder de laminaatvloeren door de gehele woning ter overname aan.

Voldoet u aan de eisen? Reageer dan snel en zien wij u wellicht binnenkort bij een bezichtiging.

Toewijzingscriteria

•    huurperiode voor minimaal 1 jaar;
•    leeftijd vanaf 18 jaar;
•    verzamelinkomen vanaf € 47.600;
•    een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure;
•    huurtoeslag niet mogelijk;
•    de toewijzing wordt bepaald door HW Wonen.

Let op! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond, deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn. De verhuurdatum is onder voorbehoud.

Wegens de geldende corona maatregelen stelt HW Wonen het niet op prijs dat u zelf contact zoekt met de huidige huurder. Bezichtiging gaat volgens afspraak via de verhuurmakelaar van HW Wonen.

Let op; Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen  (VGI) (2019/2020). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2019/2020).

Reageer

Huurprijs

€ 919 p.m.

Woningtype

Eengezinswoning

Oppervlakte totaal

82,50m2

Doelgroep

inkomen vanaf € 47.600,00

Overige kosten

€ 0,50 (glasverzekering)

Beschikbaar

1e week mei (onder voorbehoud)