HWwonen

Baljuwerf 9

Nieuw-Beijerland

Wonen in een energiezuinige seniorenwoning Nieuw-Beijerland

Op een mooie locatie aan een plantsoen met vrij uitzicht, bieden wij te huur aan een goed onderhouden grondgebonden seniorenwoning. Het huis ligt aan een rustige weg in een kindvriendelijke woonwijk met op fietsafstand: winkels, bassischolen, openbaarvervoer en het veer richting Spijkenisse.

Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard en wordt omgeven door uitgestrekte akkers en veel groen.

De seniorenwoningheeft 4 kamers en een zonnige tuin met berging. De woning is in 2002 gebouwd en heeft daardoor het energielabel B gekregen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 39m2. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 14,80 m2, 19,50m2 en nogmaals een oppervlakte van 19,50m2. De badkamer is voorzien van een 2e toilet. Er is een vaste trap naar zolder.

Toewijzingscriteria:

  • huurperiode voor minimaal 1 jaar
  • inkomen vanaf € 51.500
  • een datacheck maakt onderdeel uit van de toewijzing
  • huurtoeslag niet mogelijk
  • leeftijd vanaf 45 jaar

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de geplaatste foto's en plattegrond.

Let op
Wanneer u reageert op onswoningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een inkomensverklaring (IBRI) (2017 of 2018). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2017of 2018).

 

Reageer

Huurprijs

€ 997,00 p.m.

Woningtype

seniorenwoning

Doelgroep

inkomen vanaf € 51.500

Overige kosten

€ 0,50 (glasfondsverzekering)

Beschikbaar

medio augustus onder voorbehoud

Plattegrond