HWwonen

Sociale huurwoning

Interesse in een huurwoning in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé aanbieder van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard.

Zoekt u een woning in de Hoeksche Waard?

Registreert u zich dan als woningzoekende. Ons woningaanbod vindt u elke week op donderdag om 12.00 uur online. Na het uitkomen van ons (nieuwe) woningaanbod kunt u tot en met dinsdag 12.00 uur reageren op een woning. Uw reactie wordt in ons woningzoekendensysteem verwerkt.

Spelregels

In onze spelregels vindt u alle informatie over welke voorwaarden gelden om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning. Het is belangrijk om de spelregels te lezen.

Kunt u niet digitaal reageren?

Kunt u niet digitaal reageren op ons woningaanbod? Neemt u dan contact met ons op via (0186) 899 899. Wij kunnen dan voor u een afspraak plannen in een van onze steunpunten  of in ons kantoor in Oud-Beijerland om u te helpen reageren op ons woningaanbod.

Inkomensverklaring verplicht

Let op! Op het moment dat u een woning aangeboden krijgt moet u in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen (VGI) van 2018/2019 en de drie meest recente loonstrookjes en/of uitkeringsspecificatie. Lees verder...